rolluiken -specialist.com zonwering -specialist.nl raamdeco -shop.nl

> 38 shops

Rolluiken specialist

Rolluiken

Een rolluik is een ideale oplossing voor inbraakwering. Ook uw privacy is met een rolluik verzekerd. De goede geluidsisolerende eigenschappen en de warmte- en koudewering van dit product zorgen hiervoor.
Een rolluik biedt optimaal gebruiks- en bedieningsgemak.
Een rolluik is inbraakwerend en isolerend, zorgt voor uitstekende zonwering en zorgt voor prima geluidsisolatie. Woont u aan een drukke weg en heeft u daardoor slaapproblemen? Een rolluik is dan een goede oplossing.


Kwaliteit
Er zijn meerdere kwaliteiten rolluiken. Wenst u een rolluik voor privacy of geluidsisolatie of wilt u een extra sterk gepatenteerd rolluik dat inbrekers tegenhoudt. Alles is mogelijk

Kleuren
Onze rolluiken zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Omdat kleuren op een beeldscherm anders overkomen dan in werkelijkheid raden wij u aan in één van onze vestigingen de juiste kleur te kiezen.


Elektrisch of handbediend
Een handbediend rolluik bedient u met een “riem”. Tegenwoordig worden de meeste rolluiken geleverd met elektrische bediening. Eenvoudige elektrische bediening werkt met een vaste schakelaar. Wij bieden echter ook een systemen aan die met een afstandsbediening werken. U kunt moderne motoren zelfs bedienen met uw smartphone! Met deze systemen kunt u naast uw rolluik ook uw binnenzonwering en bijvoorbeeld uw verlichting aan- of uitschakelen. Onze specialisten vertellen u hier graag met bellen.


Zon-windautomaat

Met een zon-windautomaat kunt u onbezorgd van huis. De automaat regelt zelf wanneer het roluik in- of uit moet gaan. Gaat de zon schijnen en wilt u in uw huis een schaduwplek, automaat zorgt ervoor dat het scherm keurig uitrolt.


 
 
altijd dichtbij! 23 winkels